Vikend kosila | Avtobusi | Catering | Poroka

VIKEND KOSILA IN PRAZNOVANJA

_

Nedeljsko kosilo v krogu družine, sveti zakramenti, različne obletnice … Veliko razlogov je, da sedete za naše mize v času kosil. Vsak vikend nudimo različna kosila, ki vključujejo lokalne in sezonske sestavine. Medtem ko boste po dobrem kosilu klepetali in se družili, se lahko otroci igrajo na velikem otroškem igrišču.

Nudimo možnost dogovora za enotno kosilo za vse goste oziroma za kosila, postrežena na ploščah.
Cene kosil se gibljejo od 13,00 € do 18,00 €.

AVTOBUSI

_

Izletniki, romarji, pohodniki, zaključni otroški izleti …
V naši restavracij imamo veliko kapaciteto in lahko ob obisku z avtobusom sprejmemo do 130 izletnikov. Imamo parkirišče za 3 avtobuse, tako da se bodo tudi vaši šoferji lahko brez skrbi malo spočili in okrepčali. Smo uigrana ekipa in vas hitro postrežemo, da boste lahko nadaljevali svoj izlet.

Pri številu nad 45 oseb vam 2 kosili nudimo brezplačno.

CATERING

_

V našem kolektivu smo izkušeni v pripravi različnih cateringov. Možna je dostava hladnih in toplih jedi, posodimo vam tudi pribor in krožnike. Če želite imeti svoj dogodek postrežen, bodo za to poskrbeli naši natakarji, ki vas bodo razvajali na vaši lokaciji. Cene cateringa so zelo različne, zato nam za ponudbo napišite elektronsko sporočilo, na katerega vam bomo odgovorili s konkretnimi informacijami.

POROKA

_

Naša celotna restavracija za poročno slavje razpolaga s kapaciteto za 100 svatov in plesiščem. Imamo tudi manjši prostor, ki se lahko uporabi za otroško sobo.

Pri izvedbi poročnega slavja vam lahko pomagamo pri izbiri dekoracije in cvetja. Pripravimo vam sladko mizo z domačimi slaščicami in spečemo poročno torto. Cena sladke mize je odvisna od naročenih sladic.

Poročna večerja vključuje hladno predjed, 2 juhi, glavno jed s solato, kavo in sadje.

Po želji vam ob sprejemu pripravimo obloženo »aperitiv mizo«, na kateri postrežemo kanapeje, grisine s pršutom, jagode s čokolado in cake popse.

Za okrepčilo po večerji pripravljamo tudi telečjo obaro in mini burgerje z dunajskimi zrezki (oboje je samopostrežno).

VEČ FOTOGRAFIJ

_